Viesi nespēj noslēpt sajūsmu – vistas filejas veltnīši bekonā, ar Feta sieru un tomātiem

Draudzene restorāna šefpavārs uzrakstīja man recepti!

Sastāvdaļas 6 veltnīšiem:

  • vistas veltnīši – 3 filejas;
  • bekona cauraudzis – 12 plānas šķēles;
  • tomāts – 1 gab.;
  • siers „Feta” – 100 gr.;
  • piparu maisījums pēc garšas;
  • ķiploks – 3 daiviņas (sasmalcinātas ķiplokspiedē);
  • iecienītās garšvielas vistas gaļai – 2 tējk.;
  • sāls.

Gatavošana:

1.Sagriežam katru fileju šķērzgriezumā uz pusēm, lai sanāktu plātnītes. Viegli izdauzām.

  1. Uzberam sāli, sapiparojam, iesmērējam ar ķiplokiem un garšvielām. Atstājam pastāvēt istabas temperatūrā pusstundu.

3.Sagriežam sieru un tomātus filejas platuma stienīšos.

  1. Uzliekam katrai filejai pa stienītim siera un tomāta (platākajā pusē) un sarullējam stingrā veltnītī. Aptinam katru veltni ar 2 bekona šķēlēm.
  2. Saliekam veltnīšus karstumizturīgā traukā bez taukiem, cepam 200 grādos 20-30 minūtes.
  3. Galdā veltnīšus pasniedziet karstus ar jūsu iecienītāko mērci.

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru